Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontaktGavekort
Nr. Nebel
Anton og Johan prøver en stor traktor Foto: B Buhl

”NEWL GIK AMOK”

Godt besøgt og solskin

Der var godt besøgt i "NEWEL GÅR AMOK" og med børne loppemarked, udstilling af landbrugsmaskiner og en ridetur er der skabt en helhed samtidig med at der kan gøres et godt indkøb.


foto: Knud Kristensen landbrugsmusset

Knud Kristensen fra Landbrugsmusset havde stillet nogle af hans landbrugsmaskiner til rådighed for "NEWL GÅR AMOK". Og han hygger sig også med det og lader gerne børnene komme op på f.eks. en af de store traktorer. Anton og Johan der begge bor i Nr Nebel var ikke sent til at komme på en traktorer og glæden lyste også i deres ansigt. Der er meget langt ned selv om man er en ”stor” dreng.


foto: Anton og Johan prøver en traktor

I den gamle Sydbank var der Børne loppemarked og her var alt i legetøj og man kunne også gå udenfor og få en tur på hesteryggen da Blåbjerg Rideklub havde rundtur for kun en flad tyver.

Forretningerne var fyldte og rigtig mange glade mennesker i byen denne Amok dag


foto: Blåbjerg rideklub tilbyder en ridetur 

 

mandag 15 apr 2019 - Bjarne Buhl
Vist: 1460 gange