Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontaktGavekort
Nr. Nebel
Jacob Haugaard underholder Foto: Bjarne Buhl

Jacob Haugaard besøger Nr. Nebel

Stort modeshow i Palmehaven

Det samler fulde huse når flere handelsdrivende i Nr. Nebel går sammen om at invitere Jacob Haugaard som den der skal være alt mulig mand. Han underholder og kommer med rigtig mange gode bemærkninger når han præsenterer mannequinerne, og hans eget tøj har en stil som man som tilskuer ikke kan lade være med at trække på smilebåndet af. Han eget tøj har så god en historie at det for tiden er udstillet hos JA sko og Grossisten. Hvert klædningsstykke er unikt og tilpasset Jacob Haugaard`s historie i en eller anden form.

 

Der var fuldt hus til underholdning, spisningen og modeshowet. Der var indlagt en pause hvor der blev serveret tapas med vin, sodavand og kaffe.

Der var tøj fra Grossisten, sko fra JASKO, blomster fra Frøjks, og håret sat af Salon Juliane. Maden kom fra den lokale slagter Nørre Nebel Slagterforretning

Overraskende afslutning

Til slut var der en festlig overraskelse. To af mannequinerne og Knud fra grossisten havde lånt 3 af Jacob Haugaards udklædnings uniformer som de gik en tur på catwalken med.

Der var flere der vandt fine præmier til de forretninger der medvirkede.

 

fredag 24 maj 2019 - Bjarne Buhl
Vist: 875 gange