Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontaktGavekort
Nr. Nebel
Mange nød det gode vejr Foto: Bjarne Buhl

BY NIGHT i Nr Nebel

Det var varmt og mange mennesker hyggede sig

Det var som i troperne (over 30 grader) Palmehaven levede op til sit navn denne dejlige sommeraften i Nørre Nebel hvor gader og de mange spisesteder var fyldt. Folk stod i kø for at få noget at spise denne aften hvor alle stole og siddepladser var fyldt.

Det hele startede med militær pression da Bredgade igennem Nr. Nebel lukkede

Der var musik alle steder ved JA sko, ved Botex, ved Brugsen og i Palmehaven


Foto: Mark Danielsen har travlt med udskænkning

Mark Danielsen fra Nr. Nebel IF (fodboldklubben) er af dem der var med som frivillig og han skænkede øl og sodavand i ”stride strømme” til de mange mennesker.

Det var varmt, meget varmt og først på dagen gik folk og stønnede, men senere på dagen og om aftenen kom var gaden fyldt.


Foto: Folk hygger sig

Det var en tilfreds Lars Andersen, formand for NNHH, da vi mødte ham i løbet af dagen. Vi har flyttet By Night og det har ikke gjort noget. Vi kan jo se at gaden er fyldt og der er et godt ”run” på og forretningerne har mange glade kunder. Vi skal nok satse på fremover, at det bliver på dette tidspunkt, mener Lars Andersen.

Senere på aftenen var Nikolaj og Piloterne på den store scene der var stillet op ved Lauritsens Møbler.

Det var en dag/aften Nr. Nebel kan være stolt af med de mange glade mennesker der besøgte byen

fredag 26 jul 2019 - Bjarne Buhl
Vist: 998 gange