Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontaktGavekort
Nr. Nebel
Skolestart i Nørre Nebel Foto: Bjarne Buhl

Skolestart i Nørre Nebel

Pas på i trafikken.


Foto: Flaget er hejst og mange biler ved skolen

Flaget er hejst på Blåbjerg Skolen denne dag, og vi møder glade børn, smilende forældre og ikke mindst skoleleder Lene Korsgaard og viceskoleleder Mette Alsaker, der har meget travlt den første skoledag. Der er i alt 565 børn hvoraf 69 er helt nye i Nørre Nebel. Det er dejligt med så mange nye børn i hele området, siger Lene Korsgaard, der tilføjer at der også er 8 nye børn i Lunde og 24 nye børn i Outrup.


Foto: Skoleleder Lene Korsgaard tv og Viceskoleinspektør Mette Alsaker har en travl dag

Det er en glædens dag for rigtig mange mennesker, og selv om der er ombygning på skolen er der helt styr på sikkerheden. ”Alt er hegnet ind, så der er styr på det”, siger Lene Korsgaard.

 

Pas nu på derude i trafikken og vis hensyn til de mange nye i trafikanter

torsdag 8 aug 2019 - Bjarne Buhl
Vist: 689 gange