Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Anne Bjerggaard sætter de mange deltager igang Foto: Bjarne Buhl

Workshop

God fremmøde om rådhuset

Det blev en god aften hvor forslag om rådhusgrunden blev debatteret ved borde og der var kaffe på kanden og/eller en vand.

Anne Bjerggard
Foto: Anne Bjerregaard fremlægger

Anne Bjerregaard, der er arkitekt og byplanlægger, fortalte kort om mødets gang og viste kort nogle plancher om det område det handler om.

Det er i alt 30.000 kvadratmeter

Raadhuset
Foto: Det gamle Rådhus i Nr. Nebel

Der var delt materiale ud som indgangsvinkel til debatten ved borderene og debatten gik fint.

Der var også lokale politikere, Birger Filskov, Conny Høj og Tom Arnt, der viste interesse i grunden og gerne ville følge med i hvad de lokale mener.

I debatten kom der flere begrundelser for senior boliger og lejeboliger kombineret med nogle fællesarealer og som Conny Høj udtrykte det, når vores egen bolig er blevet for stor, er der mange ønsker om at kunne flytte i en mindre bolig, og de unge så kan købe vore huse. Formanden for Blåbjerg udviklingsråd Claus Larsen kunne godt bruge nogle senior boliger hvor han kunne flytte ind som også andre borgere fra Kvong måske gerne ville, men han så også gerne en udendørs scene.

Der var mange gode forslag som blev samlet sammen til videre behandling i Varde kommune

Foto: Der arbejdes i grupper

 

tirsdag 24 sep 2019 - Bjarne Buhl