Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Der var en del besøgende i Nr Nebel Foto: Bjarne Buhl

NEWL GÅR AMOK

Der kom en del besøgende

Der kom mange kunder, selv om vejrguderne ikke helt var med på at der var bestilt ”fint vejr”, men de handlende var godt tilfredse, for det trak kunderne indenfor kunne man se. Mange butikker have rigtig mange kunder denne søndag.

Der var Halloween tema, og der var udskrevet en konkurrence om hvem der lavede det flotteste græskar hoved, og udvalget her var flotte ”uhyggelige” eksemplarer, der var indleveret dagen før. Vinderen offentliggøres mandag.

Mange butikker havde eksempler på Halloween som ved blomsterhandlen Frøjk`s der havde lavet edderkoppens skræk

Også hos Nr. Nebel Bageri havde man en kage med en ”flot” edderkop. 

Udenfor brugsen gik deres maskot rundt og talte med børnene og inde i butikken viste Ester brugsens kage frem.

Ved Ideen var der kommet et rumvæsen som sagde mærkelige lyde, og udenfor ved Stenberg og Bjælkestuen var der besøg af WV klubben i Ribe, det var Ove Mølholm der er tovholder på dette og disse flotte biler

Grossisten havde en traktor udenfor fra Nr Nebel Landbrugsmuseum og hos JA sko var der besøg af Admiralen feriehusudlejning.

 

 

søndag 13 okt 2019 - Bjarne Buhl