Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Tina Andersen, Mette Alsaker,.Lene Kruse, , Birger Filskov og Dorte Larsen Foto: Bjarne Buhl

Sogneforeningen skifter navn

Nye aktiviteter

Fra Nr. Nebel Borgerforening til Sogneforening til Borgerforening!

Borgerforening, Nr. Nebel og omegn er en forening for alle borgere i Nr. Nebel og omegn. Tirsdag d. 5.oktober 2019 havde foreningen ekstraordinær generalforsamling, hvor det nye navn og nye vedtægter blev vedtaget.

Vedtægterne var vedtaget i 1988, og trængte derfor naturligt, på grund af forandringer i tiden, til en fornyelse. Det er nu muligt at indmelde sig elektronisk og betale med MobilePay, og foreningen vil fremadrettet annoncere via elektroniske byporte, og ikke altid i avisen.   

Borgerforeningen har omkring 50år bag sig, vi kan i foreningens protokol se tilbage til 1976. Her hed foreningen Nr. Nebel Borgerforening, men i foråret 1985 ændrede man navnet til Sogneforening. Vi har valgt at ændre navnet tilbage til Borgerforening. Foreningens formål er, at styrke byens og borgernes interesser, og sammenholdet mellem borgerne.

I Borgerforeningen arbejder vi med

  • Det årlige Sankt Hans bål på engen. Foreningen har tændt Sankt Hans Bål på engen siden 1981, og denne aften oplever vi at der er stor opbakning. Der er båltale før bålet tændes og der kan købes pølser, kage og kaffe.
  • Understøtte udviklingsgrupper (udviklingsplanen), herunder pt forskønnelse af indfaldsveje
  • Julebelysning i samarbejde med Handelsstandsforeningen, hvor der er ansøgt om midler til julebelysning og valg af julebelysning
  • Vi har forsøgt os med spis sammen aften og åben by arrangement

Vi barsler med staudemarked i anlægget lørdag d. 18.april 2020, en anlægs madpakkefest Pinselørdag 2020, og fejring af Halloween 2020

Sæt allerede nu kryds X i kalenderen:

Staudemarked lørdag d. 18.april 2019, hvor der kan byttes, sælges og købes stauder.

Anlægs madpakkefest lørdag d. 30.maj 2020

Sankt Hans aften på engen tirsdag d. 23.juni 2020

Hvis du/I ikke allerede er medlemmer af Borgerforeningen kan alle indmeldes ved at betale (50kr for en person i husstanden, 100kr ved flere personer i husstanden) på MobilePay 430775, skriv navn og adresse ved betaling. Man kan ligeledes henvende sig ved en af medlemmerne i bestyrelsen.

Medlemmer i Borgerforeningen, Nr. Nebel og omegns bestyrelse er

Tina Andersen, Mette Alsaker., Lene Kruse, Birger Filskov og Dorte Larsen

onsdag 13 nov 2019 - Bjarne Buhl