Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontaktGavekort
Nr. Nebel
Davidsen i Nr Nebel Foto: Bjarne Buhl

Davidsen i Nørre Nebel

Vi har åben, men vi roder


Foto: Jørgen Søndergård har travlt med at klargøre alt

Davidsen har fundet vej til Nørre Nebel og er i fuld gang med at renovere butikken, dog er der åben i begrænset omfang, siger Trælastchef Jørgen Søndergård, der står i spidsen for hele i Nr. Nebel. Det er en stor opgave, men alt går planmæssigt fremad og varerne kommer i denne uge, hvor varelageret bliver fyldt op og alt skal så sættes på hylder i hele butikken. Vi har naturligvis åben, men den helt store åbningsfest bliver i weekenden fra den 20.03.2020.


Foto: Der arbejdes på højtryk på lageret

Varelageret er så småt ved at komme på plads, og der arbejdes på højtryk i selve lageret, hvor der også kommer en del lastbiler i løbet af ugen.

 

I selve butikken skal der nye loft lamper op, der er lagt nyt gulv og der er sat nogle hylder op med det mest nødvendige, men det fremtidige bliver alsidigt og både til erhverv og private.  Det bliver selvfølgelig byggemarked eller alt til byggeri, men også f.eks.  isenkram, møbler, havemøbler og så får vi en Weber afdeling der har alt og bliver en af de største i Danmark, siger Jørgen Søndergård. Han fortæller, at hvis man gerne vil være fast kunde hos os, og det gælder både private eller erhverv, så skal man blot tilmelde sig på vores hjemmeside, og får man lyst til at bestille varer hjem kan man også gøre det på hjemmesiden og afhente det i vores forretning. Vi hjælper selvfølgelig også gerne i forretningen


Foto: Nye lokaler tager form

Du kan tilmelde dig her: https://www.davidsen.as/

Du kan se deres webshop her: https://www.davidsenshop.dk/

Vi har nu alle ansatte, men vi kunne dog godt bruge nogle unge mennesker i alderen 16 – 18 år, de skal bare henvende sig i forretningen, så vil vi tage en snak med dem.

mandag 10 feb 2020 - Bjarne Buhl
Vist: 7252 gange