Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Kaja Stenberg, Lene Damgård og Åse Pedersen Foto: Bjarne Buhl

Stenberg

Oprydningsudsalg

Niels Peter Jakobsen er den nye ejer af Stenberg i Nr. Nebel. Han driver i forvejen Ringkøbing, Skjern, Troldhede Installationsforretning FD-alarmer Ringkøbing, TI automation i Skjern og Hvide Sande el.


Foto: Lene Damgård

Den nye butiksansvarlige af butikken i Nr Nebel er Lene Damgård, der sammen med de tidligere ansatte Åse Pedersen og Kaja Stenberg er ved at tilrette butikken. Der holdes i øjeblikket oprydningsudsalg så de kan tilpasse den nye ejers koncept.

Der bliver lavet lidt om, men de tidligere ansatte er med til at give kunderne en tryghed og bevare det stabile i Stenberg. En enkelt væg er ved at være på plads så man har lageret og værksted under samme tag.

Lene Damgård, der har arbejdet for Niels Peter Jakobsen en del år, har også ansvaret for belysningsafdelingen i Skjern og vil i sin dagligdag dele det med halvt hvert sted.

På installationssiden bliver det Simon Larsen, der er udlært og har arbejdet ved Stenberg, der får ansvaret og også her beholdes elektrikerne og der vil komme flere til.

I uge 12 er der event med overtagelses-tilbud og mulighed for at møde den nye ejer, Niels Peter Jakobsen


Foto Lene Damgård viser indgangen til det nye lagerrum
mandag 24 feb 2020 - Bjarne Buhl