Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Der var biler, men kunderne var fordelt i trælast og byggemarked og havde god afstand Foto: Bjarne Buhl

Davidsen åbner

Stille og roligt

Davidsen åbnede i dag den 30.03 med stor respekt for Corona virussen er de store festligheder lagt i skuffen men vi er så glade for at folk viser en stor respekt og tager alle de forholdsregler med at holdeafstand og bruger vores afmærkninger, så der er afstand mellem kunderne, Siger trælastchef Jørgen Søndergård. Vi håber også at folk ikke kommer alle sammen på en gang men stille og roligt og det tyder det på og det er vi rigtig glade for. Der er mange spændende tilbud, men folk skal nok nå det.


Foto: udenfor var der blomster

Vi er så glade for at vi kan vise vores fine butik og trælast frem og at kunderne viser den hensyn der er med Corona virussen.


Foto: Kunderne holder god afstand

Foto: Der rådgives i have redskaber

Foto: Havemøbler

 

mandag 30 mar 2020 - Bjarne Buhl