Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
Susanne T Knudsen og Tina Bøjesen Bjælkestuen åbner igen Foto: Bjarne Buhl

Nr. Nebel åbner sig

Nu åbner også cafe og restauranter i byen

Vi var på besøg, da Tina Bøjesen var ved at lægge sidste hånd på klargøringen af restauranten Bjælkestuen. Tina glæder sig til at hun i dag den 18.05.2020 kan åbne igen, ”selv om det ikke helt bliver som det plejer så glæder jeg mig meget. Vi har fjernet borde og taget alle de forholdsregler som vi er blevet pålagt af myndighederne så vi opfylder krav.”


Foto: Tina Bøjesen der er god afstand mellem bordrene.

Mens restauranten har været lukket har vi haft Take away, og det har der været en stor opbakning til fra alle borgerne og de mange kunder vi har, det har været rigtig godt og vi har på den måde haft lidt at lave, men vi glæder os til åbningen i dag.

  

Der er sat skilte op om max personer og håndsprit m.v. i Bjælkestuen Åbningstiderne er pt. 16.00 til 22.00

 

Byens cafe ”Kaffekoppen” har andre åbningstider, så der er man i gang efter nedlukningen. Dog har indehaveren Susanne Svane Nielsen ikke ligget på den lade side under nedlukningen. Facaden på huset er frisket op med ny maling og der er pyntet op i gårdhaven med blomster. Der har været rimelig gang i den i dag og jeg har glædet mig så meget til at komme i gang igen siger Susanne Svane Nielsen


Foto: Susanne Svane Nielsen i den dejlige gårdhave

Ingrid Block fra Esbjerg og Charlotte Asmussen fra Rødding kommer jævnligt i byen og handler, først en tur til Grossisten og købe tøj og så bagefter en tur i Kaffekoppen. Det er det vi plejer og vi er rigtig glade for at vi kan komme her igen og købe en kop kaffe, det er så hyggeligt og dejligt lige at slappe af lidt inden turen går hjemad igen.


Foto: tv Charlotte Block, m.f. Ingrid Asmussen og th. indehaver Susanne Svane Nielsen 

 

Kaffekoppen sælger også billetter til skinnecyklerne i Nr Nebel

 

mandag 18 maj 2020 - Bjarne Buhl