Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontaktGavekort
Nr. Nebel
Foto:

Nr. Nebel får ny Byportal

Den nye Byportalen kan ses fra hele Varde kommune!

 

Nu bliver vi synlige på en helt ny måde

Nr. Nebel Håndværker og Handelstandsforening er sammen med Nr. Nebel sogneforening gået i tæt samarbejde om at oprette en ny Byportal i det nye forum RUBAN for hele kommunen.
Den nye Byportalen er en helt særlig hjemmeside for byer og lokalsamfund. Det specielle er, at den kan "tale" med andre byer og lokalsamfund i Varde kommune. Det gør hjemmesiden mere synlig for omverdenen. Hermed kommer et højere besøgstal, der sælger byen samt forenings- og erhvervslivets aktiviteter.

Opskriften på lokal liv og vækst
For at vores lokalsamfund får mere succes, er det nødvendigt at foreninger, institutioner og erhvervsliv står stærkt sammen. Vi samarbejder derfor om en positiv udvikling, der skaber mere liv og vækst i Nr. Nebel.

Vejen hertil består af 5 punkter:

  1. Fælle organisation
  2. Styrket kommunikationsindsats
  3. Involvering og dialog med borgerne
  4. Samarbejde med kommunen og nabobyerne
  5. Udarbejde udviklingsplan

Vi vil arbejde på at involvere hele byen
Byportalen skal hjælpe med at løse opgaven omkring en "styrket kommunikationsindsats".
I praksis betyder det, at vi alle skal kunne formidle vores gode historier både indadtil og udadtil.

Når vi taler indadtil, så inkluderer det alle byens borgere, foreninger, institutioner og virksomheder, såvel som kirken, skolen og lokalarkivet o.s.v. Alle skal have adgang og mulighed for selv at skabe og formidle indhold på Byportalen. Det handler om at få samlet mangfoldigheden og få alle aktiviteter kommunikeret ud.

Udadtil taler vi om at kunne formidle vores nyheder og aktiviteter til nabobyerne og den omkringliggende verden. Det er vigtig for positiv udvikling af liv og vækst, at omverdenen lærer vores by bedre at kende.

Involvering og dialog med borgerne
Indadtil og udadtil skal Byportalen hjælpe til med "involvering og dialog med borgerne". Det gøres ved, at Byportalen:

  1. Formidler nyheder i form af en online avis: NYHEDER 
  2. Organiser begivenheder i form af en online fælles kalender: KALENDER
  3. Samler alt aktuel information om lokalsamfundet: SHOPPING , AKTIVITETER og SAMFUND
  4. Giver alle borgere, foreninger, institutioner og virksomheder plads og adgang til at leverer og formidle indhold: LOGIN - kræver adgangskode.

Byportalen taler med nabobyen
Både folk i byen og uden for byen skal let kunne følge vores lokalsamfund. Her kan Byportalen det særlige, -at "tale" udadtil med folk i andre byer. Den kan vise vores NYHEDER og KALENDER direkte på nabobyernes byportaler! Og det går begge veje... -fordi du også kan se nabobyens aktiviteter, på vores Byportal, under FÆLLES NYHEDER og FÆLLES KALENDER. Det er et stærkt værktøj til formidling af nyheder og planlægning af begivenheder.

Du kan få en smagsprøve på fælles nyheder og begivenheder her www.ruban.dk

Starten på Landsbyklynger
Vores nye Byportal er vejen frem til et stærkere og mere succesrigt lokalsamfund. Det er starten på skabelsen af en landsbyklynge. Det er her man gensidig hjælper nabobyer og gør brug af hinandens styrker og kompetencer. Strategien er at, hvad der går godt i nabobyen, smitter også af på vores egen bys succes. Det ville være en forkert strategi at konkurrerer hinanden ud.

Specialist i hjemmesider til lokalsamfund og foreninger
Vores nye byportal er leveret af RubanINFO. Virksomheden er under ledelse af de medvirkende lokalsamfund og er en selvejende institution. RubanINFO er stiftet med det formål at synliggøre foreninger og lokalsamfund online. De er specialiseret i kommunikation, hjemmesider og portaler, som fremmer lokalsamfunds udvikling.

Læs mere om RubanINFO her:

www.rubanforum.dk 

www.rubaninfo.dk 

 

lørdag 27 maj 2017 - Claus V. Jeppesen
Vist: 428 gange