Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontaktGavekort
Nr. Nebel
Ny Facade Foto: Bjarne Buhl

Navneændring i Bageri

Ny facaden løfter byen

FRAHM`S BAGERI byder velkommen til en nyrenoveret og smuk forretning med et fantastisk udbud

Vi var på besøg i den meget indbydende butik, og nu med helt iøjnefaldende ny facade med et nyt navneskilt på, men med samme indehaver, nemlig Jesper Frahm.

Vi talte med Jesper om hvad årsagen var til at navnet nu er skiftet. Vi trængte til at renovere hele facaden, og i samme renovering havde vi muligheden for at ændre navnet så det passer til det vi står for og de nye produkter vi laver. Vi har en del surdejsprodukter som det ”gamle navn” og tidligere indehaver ikke havde. Vi får det hele til at passe sammen.

Kontoret, som også har fået nyt vindue, går vi med planer om i fremtiden at lave om til en lille cafe, men vi har slet ikke nogen dato. Der skal først laves nyt gulv på kontoret, siger Jesper.

mandag 1 jul 2024 - Bjarne Buhl
Vist: 445 gange