Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderShoppingÅbningstiderGavekortTopbutikkerNNHH ForretningerFagregisterKontakt Håndværk & HandelAktiviteterBegivenhederTurist & SeværdighederSport & MotionKultur & MusikFritid & HobbyLokalhistorisk ArkivForeningerSamfundVelkomstambassadørBosætningInstitutionerOm Nr. Nebelborgerforeningen nr nebelBlåbjerg UdviklingsrådNørre Nebel Håndværk og HandelSamarbejdspartnereFagregisterKontakt
Nr. Nebel
genbrugspladsen Foto: pr

Genbrugspladsen lukker

Fra tirsdag den 17. marts for Private

GENBRUGSPLADSERNE LUKKET

Fra tirsdag den 17. marts er genbrugspladserne i Varde kommune lukket for privatkunder. Det sker for at mindske spredningen af corona-virusset.

I hverdage vil genbrugspladserne fortsat være åbne for erhvervskunder og håndværkere. Lukningen for privatkunder og weekendlukning er ind til videre frem til og med søndag 29. marts.

 

Ligesom mange andre genbrugspladserne rundt om i landet, vælger vi nu at lukke ned for adgangen til genbrugspladsen.

I weekenden 14/15. marts har vi oplevet et rigtig stort rykind på genbrugspladserne. Da der er lukket på genbrugspladserne i tilstødende kommuner, oplevede vi også et stort ryk ind fra andre kommuner. Samtidig kunne vi se, at mange havde rigtig god tid og tog det som en lille familieudflugt.

Det betød, at der har været flere tusind kunder på vores genbrugspladser hen over weekenden. Vores personale har efterfølgende vurderet, der er var risiko for spredning af corona-virusset. Derfor følger vi nu Sundhedsstyrelsens anbefalinger om at lukke ned for steder med forsamlinger.

Vi ønsker stadig at bakke op om det lokale erhvervsliv. De fleste håndværkere kender genbrugspladsen og kan hurtigt selv sortere deres affald ud. Derfor holder vi åbent for erhvervsdrivende. Vejledningen til, hvordan de kommer ind, vil fremgå af skiltning på pladserne.

Det er en balancegang mellem at være servicemindede og samtidig forsigtige. Vi valgte i første omgang at være servicemindede, selvom vi kunne se, at andre genbrugspladser lukkede ned. Efter weekenden har vi vurderet, at det mest rigtige er at lukke – både for vores medarbejders og kunders skyld.

skriver din forsyning på deres hjemmeside den 16.03.2020

https://dinforsyning.dk/

mandag 16 mar 2020 - Bjarne Buhl